LOKACIJA: Mui Ne, Phan Rang
TERMIN: 16.2. - 3.3.2024

Potovanje bomo začeli v glavnem mestu Ho Chi Minh. Od tam bomo leteli do obale in prvega kite spota Phang Rang, kjer nas čaka velika flat laguna, zunaj na reefu pa še val. Raziskovali bomo tudi Vietnamsko junglo, kjer bomo preživeli eno noč, spoznali prebivalstvo in lokalno hrano. Iz umirjenega kajterskega življenja, se bomo preselili v živahno obalno mesto Mui Ne, kjer se vedno nekaj dogaja, saj je popularna destinacija kajterjev in backpakerjev s celega sveta. Po obilici kajtanja, dobre hrane, svežih smootijev iz vsega tropskega sadja, se odpravimo nazaj v glavno mesto, od koder zopet poletimo nazaj domov.

vietnam
vietnam
vietnam
vietnam
vietnam
vietnam

PROGRAM

CENA: nastanitev v rezortu ob vodi 950 EUR
CENA: nastanitev v bližini spota 750 EUR
ODHOD: 16.2.2024
PRIHOD: 3.3. 2024

1. DAN (17.2.)

HO CHI MINH

V popoldansko večernih urah se pristane v Ho Chi Minhu. Sledi prevoz do hotela in čas za počitek ali ogled sobotnega nočnega utripa 10 milijonskega mesta in ulice Bui Vien, ki je znana po nočnih zabavah pozno v jutro.

2. DAN (18.2.)

HO CHI MINH-PHAN RANG

V zgodnjih jutranjih urah sledi prevoz na letališče, od koder bomo poleteli proti severu in obali v Cam Ranh. Let traja 1 uro. Po pristanku nas čaka luksuzni kombi, ki nas bo odpeljal v uro odaljen Phang Rang. Nastanjeni bomo v kajt resortu direktno na plaži, le nekaj korakov od vode. Popldne nas čaka že prvi session do večera, saj veter tukaj nikoli ni vprašanje. Phan Rang slovi po močnih vetrovih, pogosto tudi 35k+, ki pihajo čez celotno zimo. Spot je sestavljen iz velike lagune, nekaj kilometrov upwind in downwind, cca 300 metrov od obale, pa se nahaja reef, kjer nastajajo super kikerji in včasih tudi valovi do 4-5 metrov visoki.

3. DAN (19.2.)

PHAN RANG

Kajtanje, prosto

4. DAN (20.2.)

PHAN RANG

Kajtanje, prosto

5. DAN (21.2.)

PHAN RANG-CAM RANH

S kombijem se bomo odpeljali še do enega spota odaljenega cca 1 uro. Tam nas čaka kilometre dolga plaža s turkizno plavo vodo in belo peščeno plažo. Po vsej verjetnosti bo celoten zaliv samo za nas. Če koga ne bo mikalo, pa lahko ostane v resortu in uživa umirjen kajterski dan.

6. DAN (22.2.)

PHAN RANG

Kajtanje, po dogovoru se zapeljemo še do enega zanimivega spota v okolici (doplačilo).

7. DAN (23.2.)

PHAN RANG

Kajtanje, prosto

8. DAN (24.2.)

PHAN RANG-JUNGLE TRIP (Nui Chua, national park)

Kajtanje, prosto

ALI (doplačilo)

Jutranje kajtanje, nato se odpeljemo po idilični obalni cesti do ribiške vasice, kjer parkiramo in se peš odpravimo v Vietnamsko divjimo. Lokalni vodnik nas bo peljal do vasic v osrčju UNESCOVEGA naravnega rezervata, kjer lokalno prebivalstvo še vedno živi v svojem neokrnjenem svetu. Probavali bomo sveže lokalno sadje, se kopali v tolmunih, raziskovali naravo… zvečer sledi piknik in prenočitev na prostem v hamokih. Za vso prehrano 1 in 2 dan izleta bo preskrbljeno.

9. DAN (25.2.)

PHAN RANG-JUNGLE TRIP-MUI NE

Kajtanje, prosto

 

ALI (doplačilo)

Zjutraj zajterk in kopanje v osrčju jungle, ter pohod nazaj na izhodišče, kjer nas čaka še kosilo in povratek v Phan Rang.

Po povratku iz jungle tripa, se v večernih urah z luksuznim kombijem odpeljemo v cca 2,5 ure oddaljen Mui Ne. Nastanjeni bomo v hotelu direktno na plaži, le nekaj korakov od vode. Glavna ulica ob obali je polna raznovrstne ponudbe, od različnih restavracij, ulične hrane, smoothie stojnic, pubov, diskotek, masažnih salonov…

10. DAN (26.2.)

MUI NE

Kajtanje od jutra do večera. Spot v Mui Neju je dolga peščena plaža, veter piha side on shore. V dopoldanskih urah nekoliko manj, v popoldanskih pa okoli 20-25k na boljše dneve do 30k.

11. DAN (27.2.)

MUI NE- MALIBU BEACH

Kajanje od jutra do večera v Mui Neju ali raziskovanje še okoliških spotov. Nekaj kilometrov nad Mui Nejem se nahaja še spot Malibu beach. Ta je znan po valovih za igranje in skakanje. Tudi tam veter piha side on shore.

12. DAN (28.2.)

MUI NE- MALIBU BEACH

Kajtanje od jutra do večera, v Mui Neju ali Malibu beach.

13. DAN (29.2.)

MUI NE- MALIBU BEACH

Kajtanje od jutra do večera, v Mui Neju ali Malibu beach.

14. DAN (1.3.)

MUI NE- MALIBU BEACH

Kajtanje od jutra do večera, v Mui Neju ali Malibu beach.

15. DAN (2.3.)

MUI NE-HO CH MINH

V jutranje dopoldanskih urah se lahko naredi še en session, se skoči v mesto še po zadnjih opravkih, v popoldanskih urah pa sledi 4 urna vožnja do letališča v Ho Chi Minch in tako se naše kajt potepanje po Vietnamu počasi zaključuje. V večernih urah sledi polet proti domu.

 

ALI (doplačilo)

Zgoden odhod iz Mui Neja v Ho Chi Minh in ogled znamenitih Cu Chi tunelev, po katerih se lahko sprehodiš in iz prve roke dobiš vpogled v življenja vietnamskih vojakov med vojno.

Doplačilo za enoposteljno sobo: 220 EUR

V CENO ARANŽMAJA JE VKLJUČENO:

 • 14 nočitev v dvoposteljnih soba (front resort vključuje tudi zajterk v Phan Rangu in Mui Neju)
 • lokalni let HCM-CXR
 • prevozi s klimatiziranimi luksuznimi kombiji
 • uporaba spota v Phan Rangu (ostale lokacije niso plačljive)
 • organizacijski stroški

V CENO ARANŽMAJA NI VKLJUČENO

 • letalska karta do Ho Chi Minha in nazaj ( trenutna cena karte iz Zagreba je okoli 900 EUR iz Ljubljane pa okoli 1000 EUR. Več >>
 • prevoz športe opreme (Quatar airline zastonj)
 • hrana in pijača
 • viza (cca 30 EUR)
 • jungle trip 100 EUR
 • Cu Chi tunnels (10 EUR)
 • najem skuterja za 5 dni (60 EUR)
 • nezgodno zavarovanje z asistenco v tujini
 • vse ostalo, kar ni navedeno v programu

Potovanje bo izvedeno v sodelovanju s turistično agencijo HUDA TURA, turizem, trgovina in storitve d.o.o. Ulica Sergeja Mašere 19, Pristava,5000 Nova Gorica, s pridobljeno licenco za opravljanje dejavnosti organiziranja turistilčnih aranžamjev pri GZS:1760 z dne 29.03.2016 in pod veljavnimi splošnimi pogoji.

vietnam
vietnam
vietnam
vietnam
vietnam

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene na "dovoli piškotke", da vam omogočijo najboljšo izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno stran, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov, ali spodaj kliknete "Sprejmi", s tem soglašate.

Zapri